پنیر لاکتیکی با برند گرگانشیر طلایی با همان طعم، کیفیت و مزه همیشگی لُوِه در اوزان و بسته بندی های مختلف در اختیار شما عزیزان قرار دارد.
این برند در اوزان 270 گرمی، دبه 1.200 کیلوگرمی، سطل 3 کیلوگرمی، سطل 8 کیلوگرمی و حلب 13 کیلوگرمی تولید و در دسترس علاقه مندان قرار گرفته است.
دوغ به طور میانگین 50 درصد ترکیبات و ارزش غذایی ماست را داراست که مواد افزودنی و نگهدارنده در تولید آن استفاده نمی گردد. علاوه بر آنکه غذایی با ارزش می باشد، بلکه از نظر سلامت مصرف کننده نیز بسیار اهمیت دارد. دوغ های لوه در بسته بندی های پت 1.5 لیتری و 250 سی سی و نایلون 900 سی سی تولید می شوند.
پنیر غذای پروتئین دار کاملی است و منبع خوبی از پروتئین، کلسیم و فسفر است و کاملا می تواند جای گوشت را بگیرد. پنیر سفید ایرانی، پنیر خامه ای و پنیر لاکتیکی از جمله محصولات لوه می باشد که از شیر تازه گاو تهیه می شوند. به استثنای لاکتوز، موادی دارد که در شیر موجود است مثل پروتئین، چربی و ویتامین ها.
پژوهشگران می گویند پنیر حاوی یک اسید آمینه به نام تریپتوفان است که فشار روانی را کاهش می دهد و به خواب کمک می کند.